Calorii | 950 kJ / 228 kcal |
Grăsimi | 17,00 g |
din care saturate | 3,50 g |
Carbohidrați | 55,00 g |
din care zaharuri | 1,70 g |
polioli | 50,00 g |
Fibre | 7,20 g |
Proteine | 12,00 g |
Sare | 1,80 g |
Ingrediente:
eritritol (indulcitor), faina de migdale, pudra de cacao, faina de cocos organica, proteine izolate din zer, praf de copt fara gluten, sare roz de Himalaya, guma de xanthan, extract din stevie (indulcitor).
Alergeni: migdale, lapte (proteine izolate din zer).
Poate contine urme de gluten, de alte nuci, de cereale, de lapte sau de oua.
Valori Nutritionale:
pentru 100 g mix:
Calorii
950 kJ / 228 kcal
Grăsimi
17,00 g
din care saturate
3,50 g
Carbohidrați
55,00 g
din care zaharuri
1,70 g
polioli
50,00 g
Fibre
7,20 g
Proteine
12,00 g
Sare
1,80 g
Instructiuni Preparare:
Ai nevoie de 3 oua mari, 100 g unt topit, o lingura de apa, o lingurita de extract de vanilie (optional). Se pot coace in tava rotunda de aproximativ 20 cm diametru sau in forme de briose.
1. Preuncalzeste cuptorul la 180 °C (sau 160 °C cu ventilatie).
2. Pentru copt se pregateste fie o tava rotunda de aproximativ 20 cm diametru in care se pune o hartie de copt indoita peste marginile tavii, fie 12 forme pentru briose.
3. Se amesteca ouale cu untul topit, apa si extractul de vanilie (optional) intr-un bol, cu un tel sau cu o lingura de lemn.
4. Se adauga mixul uscat si se amesteca foarte bine.
5. Se adauga amestecul în tava de copt sau in formele pentru briose.
6. Pentru varianta din tava (forma de tort) se coace 30-35 de minute pe raftul din mijloc al cuptorului, pentru briose se coace 18-22 minute.
7. Se lasa sa se raceasca complet inainte de a fi decorate/asezonate.
Nota: programul pentru coacere poate diferi in functie de tipul sau modelul cuptorului, se recomanda supravegherea pe parcursul operatiunii pentru a nu se arde.
Greutate Neta: 260 g