Calorii | 1133 kJ / 273 kcal |
Grasimi | 18,00 g |
din care saturate | 2,00 g |
Carbohidrati | 48,00 g |
din care zaharuri | 3,80 g |
polioli | 40,00 g |
Fibre | 14,40 g |
Proteine | 11,40 g |
Sare | 1,06 g |
Ingrediente:
eritritol (indulcitor), faina de migdale, pudra de morcov, fibre din radacina de cicoare, faina organica de cocos, proteine din zer, lecitina de floarea soarelui, praf de copt fara gluten, pudra de scortisoara organica (Ceylon), nucsoara macinata, guma Xantan, sare de Himalaya, stevie (indulcitor).
Alergeni: migdale, lapte (proteine izolate din zer).
Valori Nutritionale:
pentru 100 g mix:
Calorii
1133 kJ / 273 kcal
Grasimi
18,00 g
din care saturate
2,00 g
Carbohidrati
48,00 g
din care zaharuri
3,80 g
polioli
40,00 g
Fibre
14,40 g
Proteine
11,40 g
Sare
1,06 g
Greutate Neta: 260 g
Instructiuni Preparare:
Ai nevoie de 3 oua mari, 80 g unt topit (sau uleiul preferat la alegere).
1. Preincalzesti cuptorul la 180 °C (sau 160 °C cu ventilatie).
2. Pentru copt se pregateste fie o tava rotunda de aproximativ 20 cm diametru in care se aseaza o hartie de copt indoita peste marginile tavii, fie 12 forme pentru briose.
3. Se amesteca ouale cu untul topit (sau uleiul ales) intr-un bol, amestecand cu un tel sau o lingura din lemn.
4. Se adauga mixul uscat si se amesteca foarte bine.
5. Se adauga amestecul in tava de copt sau in formele pentru briose.
6. Pentru varianta din tava (forma de tort) se coace 30-35 de minute pe raftul din mijloc al cuptorului, pentru briose se coace 18-22 minute.
7. Se lasa sa se raceasca complet inainte de a fi decorate / asezonate.
Nota: programul pentru coacere poate diferi, in functie de tipul sau modelul cuptorului, se recomanda supravegherea pe parcursul operatiunii pentru a nu se arde.