pentru 100 g mix uscat | pentru o prajitura gatita | |
Calorii | 869 kJ / 209 kcal | 554 kJ / 134 kcal |
Grăsimi | 13,00 g | 12,00 g |
din care saturate | 3,30 g | 6,50 g |
Carbohidrați | 50,00 g | 10,00 g |
din care zaharuri | 2,70 g | 0,60 g |
polioli | 45,00 g | 9,20 g |
Net Carbs (carbohidrati - polioli) |
5,00 g | 0,80 g |
Fibre | 21,70 g | 4,40 g |
Proteine | 7,60 g | 2,70 g |
Sare | 0,69 g | 0,17 g |
Ingrediente:
eritritol (indulcitor), faina de migdale, pudra de cacao, fibre din radacina de cicoare, faina de cocos, guma de xanthan, sare roz de Himalaya, praf de copt fara gluten, extract de stevia (indulcitor).
Poate contine urme de gluten, alte seminte, cereale, lapte sau oua.
Valori Nutritionale:
12 prajituri (39 g)
pentru 100 g mix uscat
pentru o prajitura gatita
Calorii
869 kJ / 209 kcal
554 kJ / 134 kcal
Grăsimi
13,00 g
12,00 g
din care saturate
3,30 g
6,50 g
Carbohidrați
50,00 g
10,00 g
din care zaharuri
2,70 g
0,60 g
din care polioli
45,00 g
9,20 g
Net Carbs
(carbohidrati - polioli)5,00 g
0,80 g
Fibre
21,70 g
4,40 g
Proteine
7,60 g
2,70 g
Sare
0,69 g
0,17 g
Greutate Neta: 245 g
Instructiuni Preparare:
Aveti nevoie de 2 oua mari, 130 g unt topit, o lingurita de extract de vanilie (optional).
1. Preincalziti cuptorul la 180 °C (sau 160 °C cu ventilatie).
2. Se pregateste o tava cu hartie de copt indoita peste margini si se unge cu grasime astfel incat sa nu fie aderenta
3. Se amesteca ouale cu untul topit si extractul de vanilie (optonal) într-un bol, cu un tel sau cu o lingura de lemn.
4. Se adauga mixul uscat și se amesteca foarte bine.
5. Se pune compozitia în tava de copt si se niveleaza uniform.
6. Se coace pentru 15-20 de minute pe nivelul din mijloc al cuptorului.
7. Se lasa la racit complet inainte de a fi feliata. Se recomanda plasarea lor la frigider pentru aproximativ 2 ore.
Notă: programul pentru coacere poate diferi în funcție de tipul sau modelul cuptorului, se recomandă supravegherea pe parcursul operațiunii pentru a nu se arde.
Eliza,
Foarte foarte bune. Am folosit alta marca inainte,dar o prefer pe asta. Eu le-am facut in formele de briose
RaspundeA fost util acest review?