Calorii | 1548 kJ / 373 kcal |
Grasimi | 29,60 g |
din care saturate | 2,40 g |
Carbohidrati | 35.50 g |
din care zaharuri | 2,90 g |
polioli | 27,50 g |
Fibre | 16,50 g |
Proteine | 10,20 g |
Sare | 0,14 g |
Ingrediente:
faina de migdale, eritritol (indulcitor), fibre din radacina de cicoare, seminte de in auriu, praf de copt fara gluten, sare roz de Hymalaia, guma de Xantan, pudra de scortisoara organica (Ceylon), arome naturale, extract de stevie (indulcitor).
Alergeni: faina de migdale
Valori Nutritionale:
pentru 100 g mix:
Calorii
1548 kJ / 373 kcal
Grasimi
29,60 g
din care saturate
2,40 g
Carbohidrati
35.50 g
din care zaharuri
2,90 g
polioli
27,50 g
Fibre
16,50 g
Proteine
10,20 g
Sare
0,14 g
Greutate Neta: 255 g
Instructiuni Preparare:
Ai nevoie de 1 ou mare si 80 g unt topit.
1. Preincalzesti cuptorul la 180 °C (sau 160 °C cu ventilatie).
2. Pentru copt se pregateste o tava in care se aseaza o hartie de copt
3. Se amesteca oul cu untul topit intr-un bol, amestecand cu un tel sau o lingura din lemn.
4. Se adauga mixul uscat si se amesteca foarte bine.
5. Se adauga amestecul in tava de copt in 14 bucati rotunde egale (se recomanda udarea mainilor in prealabil pentru a preveni lipirea aluatului)
6. Pui fiecare bila de aluat pe hartia de copt si o aplatizezi cu spatele unei linguri umezite (aproximativ de grosimea unui deget).
7. Se coace pentru 10-12 minute pana cand devin aurii spre maro, pe raftul din mijloc al cuptorului.
8. Se lasa biscuitii sa se raceasca complet inainte de servire.
Nota: programul pentru coacere poate diferi in functie de tipul sau modelul cuptorului, se recomanda supravegherea pe parcursul operatiunii pentru a nu se arde.
Alina,
Gustosi! O alternativa mai sanatoasa si rapida de preparat pentru cei care nu prea gatesc.
RaspundeA fost util acest review?