Instructiuni Preparare:
Ai nevoie de 1 ou mare si 80 g unt topit.
1. Preincalzesti cuptorul la 180 °C (sau 160 °C cu ventilatie).
2. Pentru copt se pregateste o tava in care se aseaza o hartie de copt
3. Se amesteca oul cu untul topit intr-un bol, amestecand cu un tel sau o lingura din lemn.
4. Se adauga mixul uscat si se amesteca foarte bine.
5. Se adauga amestecul in tava de copt in 14 bucati rotunde egale (se recomanda udarea mainilor in prealabil pentru a preveni lipirea aluatului)
6. Pui fiecare bila de aluat pe hartia de copt si o aplatizezi cu spatele unei linguri umezite (aproximativ de grosimea unui deget).
7. Se coace pentru 10-12 minute pana cand devin aurii spre maro, pe raftul din mijloc al cuptorului.
8. Se lasa biscuitii sa se raceasca complet inainte de servire.
Nota: programul pentru coacere poate diferi in functie de tipul sau modelul cuptorului, se recomanda supravegherea pe parcursul operatiunii pentru a nu se arde.
Greutate Neta: 260 gr
Valori Nutritionale:
100 gr
felie
Calorii
432 kcal
85 kcal
Grasimi
28g
5.6g
din care saturate
3.4g
0.8g
Carbohidrati
18g
3g
din care zaharuri
3.3g
0.5g
din care polioli
12.5g
2g
Fibre
17.8g
2.9g
Proteine
21g
4.9g
Sare
2g
0.3g
Ingrediente:
făină de migdale, semințe de in măcinate, pudră de coajă de psyllium, zer pudră, făină de cocos, praf de copt fără gluten (monofosfat de calciu, făină de orez, bicarbonat de sodiu), amestec de eritritol/stevia, condimente italiene, sare roz de himalaya
Conține: nuci (migdale) și zer praf (lapte)