Calorii | 1003 KJ /240 Kcal |
Grăsimi | 2,60 g |
din care grăsimi saturate | 1,30 g |
Carbohidrați | 2,50 g |
din care zaharuri | 1,10 g |
Fibre | 62,00 g |
Proteine | 21,00 g |
Sare | 0.88 g |
Ingrediente:
amidon rezistent modificat din tapioca (61 %), gluten din grâu, fibre vegetale, ulei de cocos, arome, sare.
Corector de aciditate: acid ascorbic
Alergeni: gluten
Valori Nutritionale:
pentru 100 g
Calorii
1003KJ /240Kcal
Grăsimi
2,60 g
din care grăsimi saturate
1,30 g
Carbohidrați
2,50 g
din care zaharuri
1,10 g
Fibre
62,00 g
Proteine
21,00 g
Sare
0.88 g
Instructiuni Preparare:
Se adauga pastele în apa adusa la punctul de fierbere (la 100 g de paste 1 l de apa), se adauga sare, se fierb pastele pentru 8-10 minute, amestecand ocazional. Se scurg si se servesc impreuna cu sosul preferat.
Greutate Neta: 250 g
Raluca,
Le-am mancat ca le-am gatit, dar nu o sa mai cumpar. Nici dupa 25 minute nu s-au fiert, am ros la ele
RaspundeA fost util acest review?
1 persoana a considerat acest review util!
Catalin,
Ne pare rau ca produsul nostru nu s-a ridicat la asteptarile dumneavoastra!
Amidonul din tapioca, principalul ingredient al acestor paste, necesita o fierbere indelungata (noi, personal le fierbem 15 minute, dupa ce a clocotit apa). Vor fi mai "al dente" decat pastele normale din faina de grau.