Durata de livrare: 1
Calorii | 1548 kJ / 373 kcal |
Grasimi | 30 g |
din care saturate | 2,90 g |
Carbohidrati | 33 g |
din care zaharuri | 3,7 g |
polioli | 27,5 g |
Fibre | 17,4 g |
Proteine | 11 g |
Sare | 0,25 g |
Ingrediente:
faina de migdale, eritritol (indulcitor), fibre de radacina de cicoare, seminte de in auriu, faina de nuca de cocos organica, ghimbir macinat, scortisoara macinata, cuisoare macinate, praf de copt fara gluten (monofosfat de calciu, faina de orez, bicarbonat de sodiu), guma xanthan, nucsoara macinata, sare roz de Himalaya, extract de Stevia (indulcitor).
Alergeni: faina de migdale
Valori Nutritionale:
pentru 100 g mix:
Calorii
1548 kJ / 373 kcal
Grasimi
30 g
din care saturate
2,90 g
Carbohidrati
33 g
din care zaharuri
3,7 g
polioli
27,5 g
Fibre
17,4 g
Proteine
11 g
Sare
0,25 g
Greutate Neta: 255 g
Instructiuni Preparare:
Ai nevoie de 1 ou mare si 80 g unt topit.
1. Preincalzesti cuptorul la 180 °C (sau 160 °C cu ventilatie).
2. Pentru copt se pregateste o tava in care se aseaza o hartie de copt
3. Se amesteca oul cu untul topit intr-un bol, amestecand cu un tel sau o lingura din lemn.
4. Se adauga mixul uscat si se amesteca foarte bine.
5. Se formeaza o bila rotunda din aluat.
6. Se pune bila formata intre 2 foi de copt antiaderente si se aplatizeaza la grosimea dorita, cu ajutorul unui roll.
7. Se inlatura foaia de copt de deasupra apoi cu ajutorul unui cutit sau al unor forme preferate se decupeaza bucatile de turta dulce.
8. Se coace pentru 10-12 minute pana cand devin aurii spre maro, pe raftul din mijloc al cuptorului.
9. Se lasa turta dulce sa se raceasca complet inainte de servire.
Nota: programul pentru coacere poate diferi in functie de tipul sau modelul cuptorului, se recomanda supravegherea pe parcursul operatiunii pentru a nu se arde.