Groovy Keto Mix Keto Chec cu ciocolata

51,90 Lei

Mix keto chec cu ciocolata, zero zahar, fara cereale

In stoc
Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: C19 Ai nevoie de ajutor? 0761601294
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Mix Keto pentru chec cu ciocolata, doar 1 g net carbs pentru o porție. Un mix ce nu contine zahar deloc, se folosesc in compozitie doar indulcitori de calitate (eritritol & stevia) care nu au absolut nici un efect asupra nivelului glicemiei. Mixul este 100 % keto, fara nici un adaos de cereale, fiind extrem de usor de facut. Este versatil  putand fi creat fie sub forma de briose, fie sub forma unui tort delicios. Praful de cacao folosit in compozitie este premium. 
  • keto friendly, low carb
  • fara zaharuri adaugate
  • fara gluten, grain free

Cu aceste prajituri eviti cresterea brusca a glicemiei. Sunt potrivite pentru toata lumea, pentru cei care doresc sa duca o viata sanatoasa cu un aport redus de carbohidrati, in diete low carb sau keto.

Perfect pentru un tort keto sau low carb.


Mod de preparare: Ai nevoie de 3 oua mari, 100 g unt topit, o lingura de apa, o lingurita de extract de vanilie (optional). Se pot coace in tava rotunda de aproximativ 20 cm diametru sau in forme de briose.
1. Preuncalzeste cuptorul la 180 °C (sau 160 °C cu ventilatie).
2. Pentru copt se pregateste fie o tava rotunda de aproximativ 20 cm diametru in care se pune o hartie de copt indoita peste marginile tavii, fie 12 forme pentru briose.
3. Se amesteca ouale cu untul topit, apa si extractul de vanilie (optional) intr-un bol, cu un tel sau cu o lingura de lemn.
4. Se adauga mixul uscat si se amesteca foarte bine.
5. Se adauga amestecul în tava de copt sau in formele pentru briose. 
6. Pentru varianta din tava (forma de tort) se coace 30-35 de minute pe raftul din mijloc al cuptorului, pentru briose se coace 18-22 minute.
7. Se lasa sa se raceasca complet inainte de a fi decorate/asezonate. 
Nota: programul pentru coacere poate diferi in functie de tipul sau modelul cuptorului, se recomanda supravegherea pe parcursul operatiunii pentru a nu se arde.

Ingredinete: eritritol (indulcitor), faina de migdale, pudra de cacao, faina de cocos organica, proteine izolate din zer, praf de copt fara gluten,  sare roz de Himalaya, guma de xanthan, extract din stevie (indulcitor).
Alergeni: migdale, lapte (proteine izolate din zer). 
Poate contine urme de gluten, de alte nuci, de cereale, de lapte sau de oua.

Valori nutritionale medii/ 100 g de mix:
Calorii 950 kJ / 228 kcal
Grăsimi 17,00 g
din care saturate 3,50 g
Carbohidrați 55,00 g
din care zaharuri  1,70 g
polioli 50,00 g
Fibre 7,20 g
Proteine 12,00 g
Sare 1,80 g

Cantitate neta: 260 g

Produs in Marea Britanie

Ingrediente: eritritol (indulcitor), faina de migdale, pudra de cacao, faina de cocos organica, proteine izolate din zer, praf de copt fara gluten,  sare roz de Himalaya, guma de xanthan, extract din stevie (indulcitor).
Alergeni: migdale, lapte (proteine izolate din zer). 
Poate contine urme de gluten, de alte nuci, de cereale, de lapte sau de oua.

 

Valori Nutritionale: pentru 100 g mix:

Calorii 950 kJ / 228 kcal
Grăsimi 17,00 g
din care saturate 3,50 g
Carbohidrați 55,00 g
din care zaharuri  1,70 g
polioli 50,00 g
Fibre 7,20 g
Proteine 12,00 g
Sare 1,80 g

 

Instructiuni Preparare: Ai nevoie de 3 oua mari, 100 g unt topit, o lingura de apa, o lingurita de extract de vanilie (optional). Se pot coace in tava rotunda de aproximativ 20 cm diametru sau in forme de briose.

1. Preuncalzeste cuptorul la 180 °C (sau 160 °C cu ventilatie).
2. Pentru copt se pregateste fie o tava rotunda de aproximativ 20 cm diametru in care se pune o hartie de copt indoita peste marginile tavii, fie 12 forme pentru briose.
3. Se amesteca ouale cu untul topit, apa si extractul de vanilie (optional) intr-un bol, cu un tel sau cu o lingura de lemn.
4. Se adauga mixul uscat si se amesteca foarte bine.
5. Se adauga amestecul în tava de copt sau in formele pentru briose. 
6. Pentru varianta din tava (forma de tort) se coace 30-35 de minute pe raftul din mijloc al cuptorului, pentru briose se coace 18-22 minute.
7. Se lasa sa se raceasca complet inainte de a fi decorate/asezonate. 
Nota: programul pentru coacere poate diferi in functie de tipul sau modelul cuptorului, se recomanda supravegherea pe parcursul operatiunii pentru a nu se arde.
 

Greutate Neta: 260 g

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!