Calorii | 2024 kJ / 491 kcal | 567 kJ/137 kcal |
Grasimi | 38,00 g | 11,00 g |
din care saturate | 13,00 g | 3,60 g |
Carbohidrati | 20,00 g | 5,60 g |
din care zaharuri | 2,30 g | 0,60 g |
Fibre | 27,00 g | 7,60 g |
Proteine | 7,10 g | 2,00 g |
Sare | 0,38 g | 0,11 g |
Ingrediente:
agent de incarcare (polidextroza), 21 % alune, 14% migdale, masa de cacao, umectant (glicerol, sorbitol), fulgi de nuca de cocos, fibre vegetale, faina de ovaz hidrolizata, dextrina (grau), ulei de cocos, proteina de mazare, emulsificator (lecitina), sare, arome, indulcitor (sucraloza), regulator de aciditate (citrat de sodiu), antioxidant (extract bogat in tocoferol).
Valori Nutritionale:
valori nutritionale per 100 g: per baton (28 g)
Calorii
2024 kJ / 491 kcal
567 kJ/137 kcal
Grasimi
38,00 g
11,00 g
din care saturate
13,00 g
3,60 g
Carbohidrati
20,00 g
5,60 g
din care zaharuri
2,30 g
0,60 g
Fibre
27,00 g
7,60 g
Proteine
7,10 g
2,00 g
Sare
0,38 g
0,11 g
Greutate Neta: 28 g
Elisabeta Buzoi,
Low care e doar in prezentare. De la 3 g carbohidrați in prezentare s-a ajuns la 8,6g pe eticheta.
RaspundeMare păcăleala!
A fost util acest review?
Catalin Parocescu,
Modul de calcul pentru carbohidratii neti este urmatorul:
1. Pentru alimente integrale: carbohidrati neti = cantitate totala de carbohidrati - fibre
2. Pentru alimente procesate: carbohidrati neti = cantitate totala de carbohidrati - fibre - alcooli de zahar (polioli)
Cu respect
Echipa Lowcarbfood