Au cu pana la 45 % mai putini carbohidrati comparativ cu pastele clasice din grau, toate ingredientele fiind sanatoase si cu beneficii dovedite asupra sanatatii.
Mod de preparare: 1. Pentru fiecare portie de paste (100 g) se aduce la temperatura de fierbere 1 l de apa cu sare.
Calorii | 1353 KJ / 322 Kcal |
Grasimi | 4,90 g |
din care saturate | 0,70 g |
Carbohidrati | 39,00 g |
din care zaharuri | 1,90 g |
Fibre | 15,00 g |
Proteine | 23,00 g |
Sare | 0,05 g |
Ingrediente:
faina de in auriu (35,5 %), faina integrala de orez, faina de fasole, apa.
Toate materiile prime provin din culturi organice controlate.
Valori Nutritionale:
pentru 100 g paste negatite
Calorii
1353 KJ / 322 Kcal
Grasimi
4,39 g
din care saturate
0,70 g
Carbohidrati
39,00 g
din care zaharuri
1,90 g
Fibre
15,00 g
Proteine
23,00 g
Sare
0,05 g
Greutate Neta: 250 g
Instructiuni Preparare:
1. Pentru fiecare portie de paste (100 g) se aduce la temperatura de fierbere 1 l de apa cu sare.
2. Se adauga pastele in apa care fierbe si se lasa timp de 7 minute
3. Scurgi pastele si amesteci imediat cu sosul preferat.
Tip: ar fi bine sa eviti sa clatesti pastele cu apa rece dupa ce le-ai fiert (cu exceptia situatiei in care vrei sa faci salata cu paste). Pentru cele mai bune rezultate urmeaza pasii simpli de mai sus.
Tip: 80 de grame de paste sunt suficiente pentru o portie.
Tip: deoarece pastele sunt facute din seminte oleaginoase, nu este nevoie sa adaugi ulei.
Scrie un review