Calorii | 1059 kJ / 255 kcal |
Grasimi | 19,00 g |
din care saturate | 2,40 g |
Carbohidrati | 52,00 g |
din care zaharuri | 3,30 g |
polioli | 45,00 g |
Fibre | 11,50 g |
Proteine | 11,20 g |
Sare | 1,34 g |
Ingrediente:
eritritol (indulcitor), faina de migdale, fibre din radacina de cicoare, faina de cocos organica, proteine izolate din zer, praf de copt fara gluten, sare roz de Himalaya, guma de xanthan, arome naturale, extract de stevia (indulcitor).
Alergeni: migdale, lapte (proteine izolate din zer).
Poate contine urme de gluten, de alte nuci, de cereale, de lapte sau de oua.
Valori Nutritionale:
pentru 100 g mix:
Calorii
1059 kJ / 255 kcal
Grasimi
19,00 g
din care saturate
2,40 g
Carbohidrati
52,00 g
din care zaharuri
3,30 g
polioli
45,00 g
Fibre
11,50 g
Proteine
11,20 g
Sare
1,34 g
Greutate Neta: 260 g
Instructiuni Preparare:
Ai nevoie de 3 oua mari, 80 g unt topit (sau uleiul preferat la alegere).
1. Preincalzeste cuptorul la 180 °C (sau 160 °C cu ventilatie).
2. Pentru copt se pregateste fie o tava rotunda de aproximativ 20 cm diametru in care se aseaza o hartie de copt indoita peste marginile tavii, fie 12 forme pentru briose.
3. Se amesteca ouale cu untul topit (sau uleiul ales) intr-un bol, amestecand cu un tel sau o lingura din lemn.
4. Se adauga mixul uscat si se amesteca foarte bine.
5. Se adauga amestecul in tava de copt sau in formele pentru briose.
6. Pentru varianta din tava (forma de tort) se coace 30-35 de minute pe raftul din mijloc al cuptorului, pentru briose se coace 18-22 minute.
7. Se lasa sa se raceasca complet inainte de a fi decorate / asezonate.
Nota: programul pentru coacere poate diferi in functie de tipul sau modelul cuptorului, se recomanda supravegherea pe parcursul operatiunii pentru a nu se arde.
Alina,
Gusto si sanatos. Pentru cei care nu gatesc, e foarte practic si o alternativa sanatoasa la 'ceva dulce'.
RaspundeA fost util acest review?